برنج هاشی محصولی است از گیلان زمین که بالاترین قیمت را در بازار به خود اختصاص داده. این برنج به صورت ممتاز، درجه یک و دو، دودی و نیم دانه در بازار با انواع قیمتها موجود میباشد. بعضی دیگر از برنج های محلی  هم هستند که شبیه به برنج هاشمی میباشند که نسبت به نوع هاشمی مقرون به صرفه تر بوده و عموما رستوران دارها از آن استفاده میکنند. مانند برنج فجر که اغلب در مازندران کشت میشود و طعم و عطر خوبی دارد.

در مورد برنج هاشمی ممتاز و درجه 1 باید گفت که از نظر قد و چاقی متفاوت بوده اند اما طعم و عطر آنها بسیار نزدیک به هم هستند. اما در مورد برنج هاشمی دودی باید گفت که علاوه بر ممتاز بودن، دودی شده هم هست که این عمل باعث میشود عطر آن دو چندان شده اما این عطرِ تشدید شده باب میل همه افراد نیست، بنابراین بعضا برای داشتن عطر دلنشین آن، کمی از برنج دودی را به برنج غیر دودی قاطی میکنند.